SPONSORER:

Årets gala 2017

Årets guldigaste fest är tillbaka!

Wiktoria JohanssonGuldeken är inne på sitt tjugotredje år och har blivit en naturlig del i Blekinges näringsliv. Här prisas goda insatser från näringslivet under festliga former. I vanlig ordning bjuds gästerna på trerätters middag under galan samt underhållning från scenen med kända artister. Och naturligtvis möjligheter att mingla och knyta nya kontakter. Den 6 oktober går Guldeken 2017 av stapeln på Ronneby Brunn, Blekinge Convention Center. Bland annat kommer Wiktoria Johansson, känd från Melodifestivalen där hon slog igenom 2016 med låten ”Save me”. Konferencier är skådespelerskan Claudia Galli Concha, känd från bland annat Parlamentet och TV-serien om Fjällbackamorden. Bussar avgår från Karlshamn och Karlskrona och Ronneby Brunn erbjuder övernattning till specialpris.

Boka dina biljetter redan nu! »

 

KVÄLLENS PROGRAM
KLÄDKOD: FESTKLÄDSEL

17:00 Mingel på Blekinge Convention Center (före detta RON) med välkomstdryck och tilltugg.
17:50 Insläpp.
18:00 Prisutdelning och underhållning till sittande middag.
ca. 22:30 Festen fortsätter med mingel och dans.
00:00 Första bussarna avgår tillbaka mot Karlshamn och Karlskrona.
01:00 Tack för ikväll.
01:10 Sista bussarna avgår tillbaka mot
Karlshamn och Karlskrona.

 

 

Guldeken återvänder till Ronneby med nya priskategorier

Den 6 oktober är det dags för den årliga näringslivsgalan Guldeken som denna gång arrangeras i Ronneby på Blekinge Convention Center, Ronneby Brunn. Som vanligt prisas representanter ur olika delar av näringslivet, men denna gång introduceras även två nya kategorier; Årets Tillväxtpris Swedavia Ronneby Airports pris, samt Hållbara Blekinge, Länsförsäkringar Blekinges pris.

– Swedavia är en aktör som bidrar till regionens tillväxt, men vi kan aldrig bli för många som skapar förutsättningar för att Blekinge ska växa och må bra, säger Mona Glans, flygstationschef. Tillväxtpriset är viktigt för det belyser personer, företag eller projekt som skapar attraktionskraft och inspirerar till innovativt tänkande.

Länsförsäkringar Blekinges pris Hållbara Blekinge presenterades redan i våras då allmänheten fick nominera kandidater som agerat extra hållbart. Juryns urval föll på BTH, Greenwater AB samt Coop Forum Karlshamn.

– Vi är glada över att ta emot Guldeken i Ronneby för fjärde gången i ordningen, säger Roger Fredriksson, kommunstyrelsens ordförande. Det är en viktig och trevlig tillställning som passar oss perfekt, både utifrån vårt starka näringsliv och konferensanläggningens kapacitet. Vi ser fram emot det.

– Guldeken är inne på sitt tjugotredje år och har blivit en naturlig del i Blekinges näringsliv, säger Jan Lennartsson, projektledare för Guldeken. I vanlig ordning bjuds gästerna på trerätters middag under galan samt underhållning och från scenen med kända artister.

 

Årets Guldeken-bil, en gyllene Audi Coupé

Bilföretaget Jeppssons och näringslivsgalan Guldeken har inlett ett flerårigt samarbete. Detta är nu officiellt genom överlämnandet av årets Guldeken-bil, en guldglänsande Audi A5 Coupé. Anna Lindqvist, vd på Jeppssons, lämnade symboliskt över nycklarna till Guldekens projektledare Jan Lennartsson.

”Samarbetet med Guldeken är ett naturligt sätt att visa upp att vi aktivt stödjer utvecklingen av Blekinges näringsliv.” säger Anna Lindqvist.

Jeppssons är inne i en offensiv fas. I fjol år öppnade bilföretaget portarna till en helt ombyggd bilhall i Karlshamn och i september är det dags för invigning av Karlskronas nya moderna anläggning.

”När vi gick in i samarbetet bestämde vi oss för att vi skulle ta fram en unik guldfolierad Audi, och visst blev den läcker?” säger Anna Lindqvist.

Comments are closed.